Ελληνικά

0,00 €
ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ SWAN COLOR LIQUID GLASS MERCOLA
Κωδικός: ΧΡ-ΣΤ-00
  6,20 €

Αμεσα διαθέσιμο

Οι SWAN COLOUR LIQUID GLASS είναι ειδικές διαφανείς χρωστικές για χρωματισμό υγρού γυαλιού LIQUID GLASS, 30ml, πολυεστερικών και πολυουρεθανικών υλικών. Χρωματίζουν το υγρό γυαλί και μπορείτε να βλέπετε το εσωτερικό του σαν κρύσταλλο. Μπορούν να χρωματίσουν ολόκληρη την κατασκευή ή την τελική στρώση ή σε κάποια ενδιάμεση για να δημιουργήσουν ένα φόντο, να αναμιχθούν μεταξύ τους για τη δημιουργία πολλών αποχρώσεων.


Διαθέσιμες αποχρώσεις: Κίτρινο, Πορτοκαλί, Κόκκινο, Μπλε, Πράσινο, Τυρκουάζ, Ματζέντα, Μαύρο

* Υποχρεωτικά πεδία

ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ SWAN COLOR LIQUID GLASS MERCOLA

Οι SWAN COLOUR LIQUID GLASS είναι ειδικές διαφανείς χρωστικές για χρωματισμό υγρού γυαλιού LIQUID GLASS, πολυεστερικών και πολυουρεθανικών υλικών.

Πλεονεκτήματα:

  • Εύκολη εφαρμογή
  • Εξαιρετικά συμπυκνωμένες
  • Εξαιρετική διαφάνεια
  • 8 αποχρώσεις με δυνατότητα ανάμιξης
  • Χρωματική σταθερότητα

Εφαρμογή:

  • Χρησιμοποιείτε τις ειδικές χρωστικές SWAN COLOUR LIQUID GLASS που είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση με το LIQUID GLASS & LIQUID GLASS CRYSTAL.
  • Οι χρωστικές SWAN COLOR LIQUID GLASS έχουν δημιουργηθεί ειδικά για έργα καλλιτεχνίας με LIQUID GLASS. Χρωματίζουν το υγρό γυαλί και μπορείτε να βλέπετε το εσωτερικό του σαν κρύσταλλο.
  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χρωματίσουν ολόκληρη την κατασκευή ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη τελική στρώση ή σε κάποια ενδιάμεση για να δημιουργήσουν ένα φόντο.
  • Μπορούν να αναμιχθούν μεταξύ τους για τη δημιουργία πολλών αποχρώσεων.
  • Είναι επίσης κατάλληλες και για πολυεστερικά και πολυουρεθανικά υλικά

Διαθέσιμες αποχρώσεις: Κίτρινο, Πορτοκαλί, Κόκκινο, Μπλε, Πράσινο, Τυρκουάζ, Ματζέντα, Μαύρο
Συσκευασία: 30ml, 80ml

H EVOCHEM Α.Ε. έχει ως αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία υλικών συγκόλλησης, σφράγισης και μόνωσης, χρωμάτων και υλικών κάλυψης, υλικών προστασίας και συντήρησης ξύλου καθώς και χημικών για την προστασία και συντήρηση κτιρίων και τεχνικών κατασκευών. Επιπλέον, στη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνονται spray βαφής και τεχνικών εφαρμογών, καθαριστικά και εξειδικευμένα χημικά προϊόντα.Η EVOCHEM Α.Ε. είναι προσανατολισμένη στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών υψηλής ενεργειακής απόδοσης, φιλικών προς το περιβάλλον και τον χρήστη. Με σημαντικές πωλήσεις προϊόντων συγκόλλησης και σφράγισης, spay και υλικών κάλυψης τόσο σε επαγγελματίες του βιομηχανικού και κατασκευαστικού κλάδου όσο και σε DIY χρήστες, η EVOCHEM Α.Ε. έχει καθιερώσει μια ολοκληρωμένη γκάμα νέων, πιο έξυπνων και αποδοτικών προϊόντων με τα brands της MERCOLA, SWAN, MINOS και PGP.

Κατάλληλο για: Εσωτερικοί-Εξωτερικοί χώροι
Ιδιότητα Διακοσμητικό
Επιφάνεια Συνθετικά υλικά, Χειροτεχνίας
Τύπος Χρωστική
Κατασκευαστής MERCOLA
Συσκευασία 30ml, 80ml
Βάρος (Kg) 30ml, 80ml
Δείτε και αυτά
Σχετικά Προϊόντα
Συγκρινετε Προϊοντα

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

Call
Scroll to top