Ελληνικά

0,00 €
BERLING ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΓΗΠΕΔΩΝ
Κωδικός: ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΓΗΠΕΔΩΝ
 

Αμεσα διαθέσιμο

Υψηλής ποιότητας και ειδικής σύνθεσης, έγχρωμο υδατοδιάλυτο ελαστικό ακρυλικό επίχρισμα . Βασισμένο σε αυτοδικτυούμενες ρητίνες και επιλεγμένα πληρωτικά υλικά για εξαιρετικές επιδόσεις και μεγάλες αντοχές.

* Υποχρεωτικά πεδία

Το προϊόν αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την βαφή καινούργιων αλλά και για τη συντήρηση των ήδη βαμμένων γηπέδων αθλητικών εγκαταστάσεων. Ενδείκνυται για χρήση σε γήπεδα μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, σε χώρους ψυχαγωγίας καθώς και σε αθλητικούς χώρους σε σχολεία. Κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Ιδανικό για υποστρώματα από μπετόν και άσφαλτο. Διατίθεται σε 3 έτοιμες αποχρώσεις, κεραμιδί πράσινο και μπλε, αλλά και σε πολλές άλλες κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Νέας τεχνολογίας αυτοδικτυούμενες ακρυλικές ρητίνες Υψηλή πρόσφυση Υψηλή αντοχή στην υγρασία Υψηλή αντοχή στη καταπόνηση Υψηλή ευκαμψία Ιδανική ελαστικότητα Χαμηλή ολισθηρότητα Μεγάλη αντοχή σε εξωτερικές καιρικές συνθήκες Υδατοδιάλυτο με μειωμένες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων
Κατάλληλο για: Γήπεδο
Ιδιότητα Ακρυλικό, Ανθεκτικό στην υγρασία , Παστώδες, Χρωματίζεται
Επιφάνεια Δομικών Επιφανειών (Τοίχος)
Αραίωση με νερό
Κατανάλωση 1,5 Kg/m² για πάχος υγρού υμένα 1 mm. (Η απόδοση ενδέχεται να παρουσιάζει αποκλίσεις ανάλογα με την απορροφητικότητα και την τραχύτητα της επιφάνειας).
Τύπος Ακρυλικό
Κατασκευαστής BERLING
Δείτε και αυτά
Σχετικά Προϊόντα
Συγκρινετε Προϊοντα

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

Call
Scroll to top