Ελληνικά

0,00 €
ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ ΣΥΡΙΓΓΑ ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΑΤΖΕΝΤΑ SWAN LIQUID GLASS COLOUR ULTRA TINT MERCOLA 90ml
Κωδικός: ΜΕ-ΧΡ-0012
  16,00 €

Αμεσα διαθέσιμο


Χρωστική για υγρό γυαλί, σύριγγα κίτρινο-ματζέντα, SWAN LIQUID GLASS COLOUR ULTRA TINT MERCOLA 90ml. Σας επιτρέπει να βρείτε και να φτιάξετε τη δική σας απόχρωση εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μέσα από τις 126 αποχρώσεις του Colourmix. Η μοναδικότητα του Colourmix είναι ότι σας επιτρέπει να φτιάξετε το χρώμα που θέλετε στο χώρο που θέλετε να βάψετε, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε επί τόπου τον τόνο της απόχρωσης που επιθυμείτε. Ιδανικό σύστημα για διακοσμητές και εφαρμογές DIY. Με το σύστημα SWAN Colourmix μπορείτε να χρωματίσετε ακρυλικά/πλαστικά χρώματα, ντούκο, βερνικόχρωμα, υδρόχρωμα, υδρόκολλα, ασβέστη καθώς και αρμόστοκο.



* Υποχρεωτικά πεδία

ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ ΣΥΡΙΓΓΑ ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΑΤΖΕΝΤΑ SWAN LIQUID GLASS COLOUR ULTRA TINT MERCOLA 90ml

Το χρώμα σε σύριγγες SWAN Colourmix σας επιτρέπει να βρείτε και να φτιάξετε τη δική σας απόχρωση εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Όποια απόχρωση και αν σας αρέσει, ουδέτερη ή έντονη, μέσα από τις 126 αποχρώσεις του Colourmix, μπορείτε να βρείτε την δική σας. Η μοναδικότητα του Colourmix είναι ότι σας επιτρέπει να φτιάξετε το χρώμα που θέλετε στο χώρο που θέλετε να βάψετε, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε επί τόπου τον τόνο της απόχρωσης που επιθυμείτε. H προσωπική χρωματική επιλογή, η απόχρωση που ταιριάζει με το χώρο, είναι μια μοναδική ευκαιρία να μεταμορφώσει κανείς το σπίτι ή το γραφείο του ώστε να εκφράζει την δική του αισθητική και διάθεση.

Χαρακτηριστικά: 

  • Εύκολη εφαρμογή
  • Δοκιμή της απόχρωσης στο χώρο
  • Δημιουργία πολλών αποχρώσεων
  • Χρωματική σταθερότητα
  • Εξαιρετική αντοχή στο συχνό πλύσιμο και στην ατμοσφαιρική ρύπανση
  • Συσκευασία 90ml

Εφαρμογή:

  • Με το σύστημα SWAN Colourmix μπορείτε να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε γρήγορα και οικονομικά την απόχρωση που σας ταιριάζει στο χώρο σας
  • Ιδανικό σύστημα για διακοσμητές και εφαρμογές DIY
  • Με το σύστημα SWAN Colourmix μπορείτε να χρωματίσετε ακρυλικά/πλαστικά χρώματα, ντούκο, βερνικόχρωμα, υδρόχρωμα, υδρόκολλα, ασβέστη καθώς και αρμόστοκο
  • Χρησιμοποιείτε τις ειδικές χρωστικές SWAN COLOUR LIQUID GLASS METALLIC EFFECT που είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση με το LIQUID GLASS & LIQUID GLASS CRYSTAL.
  • Έχουν δημιουργηθεί ειδικά για έργα καλλιτεχνίας με LIQUID GLASS. Χρωματίζουν το υγρό γυαλί και μπορείτε να βλέπετε το εσωτερικό του σαν κρύσταλλο.
  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χρωματίσουν ολόκληρη την κατασκευή ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη τελική στρώση ή σε κάποια ενδιάμεση για να δημιουργήσουν ένα φόντο.
  • Είναι κατάλληλες και για πολυεστερικά και πολυουρεθανικά υλικά

Οδηγίες χρήσης:

  1. Διαλέξτε από το χρωματολόγιο την απόχρωση που επιθυμείτε.
  2. Κάτω από την απόχρωση υπάρχουν οδηγίες για την επίτευξη αυτής.
  3. Επιλέξτε την ειδική ΒΑΣΗ SWAN για τις αποχρώσεις με την ένδειξη «ΒΑΣΗ». Για όλες τις υπόλοιπες αποχρώσεις , χρησιμοποιείστε όποιον τύπο λευκού χρώματος πλαστικού ή ακρυλικού SWAN επιθυμείτε.
  4. Προσθέτουμε την ποσότητα SWAN Colourmix σύμφωνα με τις οδηγίες. Πχ αν επιλέξουμε την απόχρωση «99», προσθέτουμε από τη σύριγγα Νο1 4ml (τέσσερεις γραμμές της σύριγγας), από τη σύριγγα Νο10 2ml (δύο γραμμές της σύριγγας) και ανακατεύουμε.
  5. Όλες οι ποσότητες είναι υπολογισμένες ανά κιλό (750ml) λευκού χρώματος. Αυτό σημαίνει ότι για την απόχρωση «99», εάν χρειαζόμαστε πέντε κιλά (3 lt) χρώματος, σε λευκό χρώμα 5 κιλών (3 lt) θα πρέπει να προσθέσουμε 4ml x 5 = 20ml από τη σύριγγα Νο 1 και 2ml x 5= 10ml από τη σύριγγα Νο10.

Παρατηρήσεις:

    Προσοχή: σημειώνετε την ποσότητα χρώματος που προσθέτετε κάθε φορά, πάνω στο κουτί, για να μπορέσετε να ξαναφτιάξετε την ίδια απόχρωση.

  • Προσθέτοντας επιπλέον χρώμα από τη σύριγγα, μπορείτε να σκουρύνετε το χρώμα. Γι’ αυτό καλό είναι να ξεκινήσετε από πιο ανοιχτή απόχρωση.
  • Όλες οι αποχρώσεις SWAN Colourmix αναμειγνύονται μεταξύ τους. Μπορείτε να πειραματισθείτε με τα χρώματα και να φτιάξετε απόχρωση που δεν υπάρχει στο χρωματολόγιο. Βεβαιωθείτε για την επιλογή σας, δοκιμάζοντας το χρώμα που φτιάξατε στο σημείο που θέλετε να βάψετε.

    H EVOCHEM Α.Ε. έχει ως αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία υλικών συγκόλλησης, σφράγισης και μόνωσης, χρωμάτων και υλικών κάλυψης, υλικών προστασίας και συντήρησης ξύλου καθώς και χημικών για την προστασία και συντήρηση κτιρίων και τεχνικών κατασκευών. Επιπλέον, στη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνονται spray βαφής και τεχνικών εφαρμογών, καθαριστικά και εξειδικευμένα χημικά προϊόντα.Η EVOCHEM Α.Ε. είναι προσανατολισμένη στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών υψηλής ενεργειακής απόδοσης, φιλικών προς το περιβάλλον και τον χρήστη. Με σημαντικές πωλήσεις προϊόντων συγκόλλησης και σφράγισης, spay και υλικών κάλυψης τόσο σε επαγγελματίες του βιομηχανικού και κατασκευαστικού κλάδου όσο και σε DIY χρήστες, η EVOCHEM Α.Ε. έχει καθιερώσει μια ολοκληρωμένη γκάμα νέων, πιο έξυπνων και αποδοτικών προϊόντων με τα brands της MERCOLA, SWAN, MINOS και PGP.

    Κατάλληλο για: Εσωτερικοί-Εξωτερικοί χώροι
    Ιδιότητα Διακοσμητικό
    Επιφάνεια Συνθετικά υλικά, Χειροτεχνίας
    Τύπος Χρωστική
    Κατασκευαστής MERCOLA
    Συσκευασία 90ml
    Βάρος (Kg) 90ml
    Δείτε και αυτά
    Σχετικά Προϊόντα
    Συγκρινετε Προϊοντα

    Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

    Call
    Scroll to top