Ελληνικά

0,00 €
ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ 45CM - ΟΡΙΟΔΕΙΚΤΗΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ
Κωδικός: ΚΟ-ΟΡ-0003
20,00 €

Αμεσα διαθέσιμο

Ανθεκτικό και 100% επαναφερόμενο κολωνάκι δρόμου, ύψους 45cm. Οριοθετεί με ακρίβεια και ασφάλεια. Εμποδίζει την διέλευση και το παρκάρισμα οχημάτων όπου επιθυμείτε χωρίς να προκαλεί βλάβη στο αυτοκίνητο ενώ σε περίπτωση κρούσης επαναφέρεται απόλυτα.

Ανθεκτικό και 100% επαναφερόμενο κολωνάκι δρόμου. Κατασκευασμένο απο ειδικό πλαστικό. Οριοθετεί με ακρίβεια και ασφάλεια. Εμποδίζει την διέλευση και το παρκάρισμα οχημάτων όπου επιθυμείτε χωρίς να προκαλεί βλάβη στο αυτοκίνητο ενώ σε περίπτωση κρούσης επαναφέρεται απόλυτα στην αρχική του κατάσταση.

Διατίθεται και για ΧΟΝΔΡΙΚΗ Πώληση.

Οι οριοδείκτες οδοστρώματος έχουν τοποθετηθεί σε πολλά μέρη, ιδίως σε σημεία που συχνά έχουν συμβεί τροχαία ατυχήματα και οι οδηγοί των αυτοκινήτων θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή. Ενισχύουν την οδική σήμανση της ασφάλτου και προειδοποιούν τους οδηγούς για επικίνδυνα σημεία. Συχνά ρυθμίζουν/ εξομαλύνουν την ροή της κυκλοφορίας μεταξύ των διαφόρων λωρίδων κυκλοφορίας ιδίας άλλα και αντίθετης κατεύθυνσης, οριοθετώντας, και κατηγοριοποιώντας την κίνηση των οχημάτων. Ακόμα και το βράδυ είναι απόλυτα διακριτοί όταν τα φώτα του αυτοκινήτου πέφτουν στην ειδική αντανακλαστική ταινία που φέρουν.

Πλεονεκτήματα:

•Κάμπτονται 100% σε περίπτωση που δέχονται  ανάλογη πίεση, επιστρέφουν όμως στο αρχικό τους σχήμα, χωρίς καμία αλλοίωση αμέσως μετά.

•Ειδική, ενισχυμένη αντανακλαστική ταινία, τοποθετημένη σε εγκοπές για να μην φθείρεται

•Eνισχυμένη βάση για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή

•Ενιαία κατασκευή κορμού και βάσης

•Τοποθετούνται εύκολα

•Απόλυτα διακριτοί τόσο κατά την ημέρα όσο και την νύχτα

•Ενισχυμένο κατάλληλης σκληρότητας υλικό που αποτρέπει την διέλευση των οχημάτων χωρίς όμως να δημιουργεί ζημίες κατά τυχόν πρόσκρουση.

•Pυθμίζουν/ εξομαλύνουν την ροή της κυκλοφορίας μεταξύ των διαφόρων λωρίδων κυκλοφορίας ιδίας άλλα και αντίθετης κατεύθυνσης

•Μειώνουν σημαντικά το οικονομικό κόστος που προκαλούν οι συγκρούσεις στους οδηγούς.

•Ενισχύουν την οδική σήμανση της ασφάλτου, προειδοποιόντας τους οδηγούς για επικύνδυνα σημεία

•Αποτρέπουν την πρόκληση τροχαίων ατυχυμάτων

Χαρακτηριστικά:

Ύψος:

45 cm

Διάμετρος Κορμού: 80 mm

Βάρος:

0.62 kg

Υλικό: Ειδικό Πλαστικό
Χρώμα: Πορτοκαλί με ασημενια ανακλαστική ταινία

Χρήση:

Τοποθετούνται  ως διαχωριστικά λωρίδων κυκλοφορίας, στηθαία, και γενικά όπου είναι αδύνατο να εγκαταστήσετε τείχη προστασίας, σε ζώνες ασφαλείας, και  επικίνδυνες στροφές των δρόμων για την παρακίνηση της όραση του οδηγού.  Χρησιμοποιούνται επίσης αποτελεσματικά σε πολυκατοικίες, ιδιωτικούς χώρους παρκαρίσματος και μεγάλα πάρκινγκ, χωρίς ζώνες στάθμευσης, πεζοδρόμια ή και κοντά σε σχολεία.

 

Υλικό Πλαστικό TPU
Διάμετρος 80mm
Ύψος 45cm
Σχετικά Προϊόντα
Συγκρινετε Προϊοντα

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.