Αγοραζετε απο
Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

ΦΙΛΤΡΟ ΜΑΣΚΑΣ ΜΙΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Climax 757-N ABEK1PE R D
Η Ηλεκτρονική Μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης Climax 421 είναι μία μάσκα μεταβλητής σκίασης DIN 4/ 9-13. Το κράνος συγκόλλησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους εργασιών συγκόλλησης από 5 amperes (ηλεκτρόδια MIG / MAG, TIG / WIG, κοπή πλάσματος και συγκόλληση με πλάσμα) εκτός από τη συγκόλληση με λέιζερ και με αέριο.
Έτοιμο για χρήση κιτ προστασίας της αναπνοής με 3M™ 3Μ 6212Μ Επαναχρησιμοποιούμενη Μάσκα Μισού Προσώπου και σετ 3M™ Φίλτρων προστασίας Α1P2R και Καλυμμάτων Φίλτρων.
Φίλτρα αερίων και ατμών με τραπεζοειδές σχήμα, που συνδυάζουν εξαιρετική προστασία με καταπληκτική άνεση και ισορροπία Ελαφριά, με χαμηλή αντίσταση κατά την αναπνοή και καλά ισορροπημένα όταν τοποθετούνται στη μάσκα Προσφέρουν εξαιρετικό οπτικό πεδίο, χάρη στο μοναδικό τραπεζοειδές σχήμα τους Τα φίλτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όλες τις 3M™ Επαναχρησιμοποιούμενες Μάσκες Μισού και Ολοκλήρου Προσώπου που διαθέτουν το Σύστημα Κουμπώματος Μπαγιονέ.