Ελληνικά

0,00 €
ΜΠΑΡΑ ΑΡΘΡΩΤΗ ΤΥΠΟΥ C ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΜΑΥΡΗ-ΚΙΤΡΙΝΗ
Κωδικός: ΜΠ-ΡΑ-0210
55,00 €

Αμεσα διαθέσιμο

Μπάρα παρκαρίσματος, αρθρωτή, με δύο ποδια και λουκέτο, ελαφριάς κατασκευής σε μαύρο - κίτρνο χρώμα.

Αναδιπλούμενη μπάρα ασφαλείας για την προστασία του παρκινγκ σας. σε σχήμα C, με 2 πόδια για  parking με περιορισμένο  χώρο. Οι αυτοκόλλητες κίτρινες ανακλαστικές ταινίες που είναι τοποθετημένες σε όλες τις αναδιπλούμενες μπάρες τις κάνουν ευδιάκριτες από μακριά.

Ιδιότητες:

Οι αναδιπλούμενες μπάρες χρησιμοποιούνται κυρίως για τον έλεγχο πρόσβασης και στάθμευσης οχημάτων. Απαγορεύουν το παρκάρισμα μπροστά από πόρτες που οδηγούν σε χώρους φόρτωσης εμπορευμάτων. Ταυτόχρονα προστατεύουν το κτίριο από προσπάθειες διάρρηξης με τρακάρισμα της πόρτας. Με την μπάρα κατεβασμένη τα αυτοκίνητα και οι πεζοί διέρχονται ελεύθερα από πάνω τους. Το πολύ μικρό ύψος που καταλαμβάνει στην θέση αυτή (λιγότερο από 6 cm) επιτρέπει την άνετη διέλευση και στα χαμηλότερα οχήματα. Όλες οι αναδιπλούμενες μπάρες κλειδώνουν με ειδικό λουκέτο που περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Οι ισχυρές αρθρωτές βάσεις με στρογγυλεμένα άκρα και προτρυπημένες θέσεις στερέωσης διασφαλίζουν λειτουργικότητα και γρήγορη εγκατάσταση. Ειδικές φλάντζες με τρύπες επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη στερέωση στο έδαφος.

Χρήση:

  1. Ιδιαίτερα κατάλληλες για μεγάλα πάρκινγκ (επαγγελματικά, επιχειρήσεων, πολυκαταστημάτων κλπ ) που θέλουν να εξασφαλίσουν σε μόνιμους πελάτες τους ή σε στελέχη τους ότι κάποιες θέσεις στάθμευσης θα είναι πάντα διαθέσιμες.
  2. Οι δημοτικές αρχές μπορούν να πεζοδρομούν με τις μπάρες περιοδικά κάποιους χώρους επιτρέποντας την κυκλοφορία αυτοκινήτων μόνο σε συγκεκριμένες ώρες για εφοδιασμό των καταστημάτων. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε τουριστικές περιοχές όπου η διαχείριση της κυκλοφορίας είναι δύσκολη και οι ανάγκες μεταβάλλονται συχνά.
  3. Αναδιπλούμενες μπάρες είναι δυνατόν να τοποθετηθούν και κατά μήκος των πεζοδρομίων για να διαχωρίσουν με ασφάλεια την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.
  4. Οι αντιπροσωπείες και εκθέσεις αυτοκινήτων μπορούν με τις μπάρες να προστατέψουν τις θέσεις πάρκινγκ αλλά και τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν σε αυτές. Όταν χρειαστεί να μετακινηθεί κάποιο αυτοκίνητο οι μπάρες μπορούν εύκολα να ξεκλειδώσουν και να περιστραφούν στην οριζόντια θέση ανοίγοντας τον δρόμο και διευκολύνοντας την είσοδο και την έξοδο.
  5. Ο απλούστερος και οικονομικότερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι η ιδιωτική σας θέση στάθμευσης έξω από το σπίτι ή το κατάστημά σας θα είναι πάντα διαθέσιμη.

Χαρακτηριστικά:

Πλάτος :

590 mm

Ύψος: 330 mm

Βασικό υλικό:

Μέταλλο

Διάμετρος σωλήνα: 60mm
Χρώμα: Μαύρο - κίτρινο

Βάρος:

4kg

Συμπεριλαμβάνονται:

Μεταλλικά βύσματα, για μόνιμη τοποθέτηση στο έδαφος & Λουκέτο

Είδος Τύπου C
Ύψος 33cm
Υλικό Μέταλλο
Πλάτος 59cm
Διάμετρος 60mm
Χρώμα Κίτρινο-Μαύρο
Συγκρινετε Προϊοντα

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.