Ελληνικά

0,00 €
NEOPOR plus ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Κωδικός: neoporplus

Αμεσα διαθέσιμο

Neopor plus Γραφιτούχες θερμομονωτικές πλάκες για εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων με Συντελεστή Θερμικής Αγωγιμότητας λd = 0,030 W/mK. Πιστοποιημένο Κοφτό Γραφιτούχο Αυτοσβενύμενο Διογκωμένο Πολυστυρένιο (EPS.
Νέο καινοτόμο υλικό Διογκωμένου Πολυστυρενίου.

Neopor® Plus+
Γραφιτούχες θερμομονωτικές πλάκες για εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων με Συντελεστή Θερμικής Αγωγιμότητας λd = 0,030 W/mK

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ - ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

 

Το θερμομονωτικό υλικό του μέλλοντος ονομάζεται Neopor®.Πιστοποιημένο Κοφτό Γραφιτούχο Αυτοσβενύμενο Διογκωμένο Πολυστυρένιο (EPS) Neopor®.Σήμερα η BASF® διευρύνει τη γκάμα του Neopor® με μία νέα Α’ ύλη το Neopor® Plus, το οποίο έχει εμπλουτίσει με γραφίτη σε μεγαλύτερη περιεκτικότητα. Σαν αποτέλεσμα το Neopor® Plus έχει ακόμη χαμηλότερο συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ και κάνει ακόμη καλύτερη θερμομόνωση.

Οι θερμομονωτικές πλάκες από Neopor® όπως και από EPS περιέχουν 98% κατ’ όγκο αέρα μέσα σε κλειστές κυψέλες πολυστυρενίου και γι’ αυτό είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Ο ακίνητος αέρας έχει λ 0,027 W / mK και αυτό αποτελεί το κάτω όριο στο λ που μπορούν να πετύχουν θερμομονωτικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον που εγκλωβίζουν αέρα μέσα σε κλειστές κυψέλες. Με την έρευνα της BASF κάθε μέρα πλησιάζουμε όλο και πιο πολύ αυτό το όριο.

Το Neopor® Plus επιτυγχάνει λd 0,030 W / mK ανεξάρτητα από το πάχος της πλάκας, σε σχέση με τα υπόλοιπα θερμομονωτικά υλικά που περιέχουν άνθρακα ή γραφίτη.

Οι θερμομονωτικές πλάκες Neopor Plus+ παράγονται από εμπλουτισμένο γραφιτούχο αυτοσβενύμενο πρεσσαριστό Διογκωμένο Πολυστυρένιο. Το Neopor Plus+ παράγεται από καλούπι, με ή χωρίς πατούρες από τις 4 πλευρές και κυψέλες στις 2 πλευρές για καλύτερη πρόσφυση στα επιχρίσματα και έχει ανάγλυφο το όνομά του στην πλάκα. Παράγεται σε 2 τύπους: EPS 100 για την κυρίως επιφάνεια της τοιχοποιίας και EPS 200 για τη ζώνη στεγάνωσης στην επιφάνεια του εδάφους και στην επιφάνεια κάθε μπαλκονιού.

Συσκευάζονται σε ασημί φιλμ από πολυαιθυλένιο που έχει αυτοκόλλητο Plus+ κάτω από το λογότυπο του Neopor. Παράγεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προτύπου EN 13163:2008 και διαθέτει πιστοποιητικό για την παραγωγή του κατά ISO 9001 και σήμανση CE. Παράγεται σε πάχος 50 mm.

Εφαρμογή Θερμομόνωση
Κατασκευαστής Άλλοι κατασκευαστές
Συγκρινετε Προϊοντα

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.