Ελληνικά

0,00 €
DOW POLYTHERMO ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ
Κωδικός: POLYTHERMO

Αμεσα διαθέσιμο

Εξηλασμένη πολυστερίνη Polythermo γαλάζιου χρώματος) για τη θερμομόνωση δωμάτων, σκυροδέματος ή τοίχων.

Το POLYTHERMO XPS-GR αποτελεί τη νέα θερμομονωτική πλάκα αφρώδους εξηλασμένης πολυστερίνης, που έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για να ενισχυθεί η πρόσφυση της στο σκυρόδεμα ή τα επιχρίσματα τσιμέντου. Τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητές του ικανοποιούν όλες τις τεχνικές και κατασκευαστικές απαιτήσεις της ειδικής εφαρμογής για την οποία σχεδιάστηκε, όπως πλάκες από σκυρόδεμα, pilotis, ποστηλώματα, δοκούς, στέγες με λασπωτά κεραμίδια. Προσφέρει με τη διαμόρφωση των αυλακωτών επιφανειών του, ένα εύκολο τρόπο κοπής του ανά 50mm.

 

 

Το POLYTHERMO XPS-WL έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει το μέγιστο όφελος στην κατασκευή τοίχων με διάκενο σε πάχη 30 και 50mm. Οι πλάκες διαθέτουν ειδική διαμόρφωση για την εύκολη τοποθέτηση τους χωρίς θερμογέφυρες. Η διαδικασία εξέλασης δίνει στο WALLMATE™ CW SL-A τη χαρακτηριστική δομή κλειστών κυψελίδων και τις εξής βασικές, φυσικές ιδιότητες:

  • Xαμηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας.
  • Άριστη αντίσταση στην υγρασία.
  • Υψηλές μηχανικές ιδιότητες.
  • Σταθερότητα διαστάσεων των πλακών.
  • Καλή διαπνοή.
  • Εύκολο χειρισμό και τοποθέτηση των πλακών.

 

Διατίθεται σε πλάκες διαστάσεων: 2,50mx 0,60m και πάχος 3cm ή 5cm, ραβδωτό (Shapemate), για τη θερμομόνωση σκυροδέματος, και 2,50mx 0,60m και πάχος 3cm ή 5cm, λείο (Wallmate), για τη θερμομόνωση τοίχων.Εφαρμογή Θερμομόνωση
Κατασκευαστής DOW
Συγκρινετε Προϊοντα

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.