Ελληνικά

0,00 €
ΜΑΣΚΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ COVID-19 BLS502
Κωδικός: ΜΑ-ΠΡ-0002
  4,00 €

Αμεσα διαθέσιμο

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ COVID-19 BLS502


Πρόκειται για μια μάσκα φίλτρου μίας χρήσης με εύκολη εφαρμογή που έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με το PPE-R / 02.075 v2. Αυτή η μισή μάσκα φιλτραρίσματος έχει σχεδιαστεί μόνο για προστασία από το COVID-19 και δεν προορίζεται για γενική χρήση, μόνο για προστασία έναντι του COVID-19.


 

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ COVID-19 BLS502

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Μάσκα φίλτρου μίας χρήσης που έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με το PPE-R / 02.075 v2. Έχει σχεδιαστεί μόνο για προστασία από το COVID-19. Όπως συνιστάται από τον ΠΟΥ, ο ονομαστικός συντελεστής προστασίας, για αυτήν τη συγκεκριμένη χρήση, είναι ο ίδιος όπως απαιτείται για το FFP2 όπως ορίζεται στο EN 149: 2001 + A1: 2009. Δεν προορίζεται για γενική χρήση και προορίζεται μόνο για προστασία έναντι του COVID-19.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

  • Τοποθετήστε την αναπνευστική συσκευή και ελέγξτε τη στεγανότητα - αυτό είναι σημαντικό προκειμένου η μάσκα να προσφέρει τη βέλτιστη προστασία
  • Φορέστε τη μάσκα για όλη τη διάρκεια της έκθεσης σε μολυσματικούς παράγοντες.
  • Αυτή είναι μάσκα μίας χρήσης και δεν πρέπει να φορεθεί για περισσότερο από 1 βάρδια / 8 ώρες

 Αντικαταστήστε τη μάσκα σε περίπτωση που:

  • η μάσκα βραχεί
  • η υπερβολική απόφραξη του αναπνευστικού προκαλεί δυσκολία στην αναπνοή ή δυσφορία
  • η μάσκα καταστραφεί


 ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ:

  •     Πλύνετε και καθαρίστε τα χέρια με αλκοόλ
  •     Κρατήστε τη μάσκα στην παλάμη του χεριού σας και αφήστε τους ιμάντες αυτιού να κρέμονται ελεύθερα σε κάθε πλευρά της μάσκας
  •     Κρατήστε τη μάσκα κάτω από το πηγούνι με το κομμάτι της μύτης στραμμένο προς τα έξω.
  •     Πατήστε τη μάσκα στο πρόσωπο με το ένα χέρι και τοποθετήστε τους ιμάντες πίσω από κάθε αυτί
  •     Φτιάξτε το κομμάτι μύτης στο σχήμα του προσώπου


Ελέγξτε για στεγανότητα (FACIAL FIT) όπως ακολουθεί:

Τοποθετήστε και τα δύο χέρια πάνω από την αναπνευστική συσκευή και εκπνεύστε απότομα, εάν αισθάνεστε ότι ο αέρας διαρρέει γύρω από τις άκρες, επαναρυθμίστε την αναπνευστική συσκευή σφίγγοντας τη μύτη. Επαναλάβετε τη διαδικασία έως ότου επιτευχθεί ικανοποιητική εφαρμογή.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτή η μάσκα δεν είναι πυρίμαχη και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε περιοχές με ανοιχτές πηγές πυρκαγιάς. Μην τη χρησιμοποιείτε για πυρόσβεση. Αυτή η μάσκα δεν παρέχει οξυγόνο. Μην τη χρησιμοποιείτε σε ατμόσφαιρες με έλλειψη οξυγόνου - π.χ. δεξαμενές ή άλλες περιοχές με χαμηλό αερισμό. Οι απαιτήσεις στεγανότητας είναι απίθανο να επιτευχθούν εάν ο αναπνευστήρας φοριέται σε μούσι ή γένια προσώπου. Κατά τη μεταφορά αυτού του προϊόντος, διατηρήστε την στην αρχική συσκευασία και κρατήστε τη μακριά από μηχανικούς και χημικούς κινδύνους.

Τυπος Μιάς χρήσης
Κατασκευαστής Άλλοι κατασκευαστές
Χώρα κατασκευής Ιταλία
Δείτε και αυτά
Σχετικά Προϊόντα
Συγκρινετε Προϊοντα

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

Call
Scroll to top