Ελληνικά

0,00 €
ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ WURTH FFP2 ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΒΑΛΒΙΔΑ
Κωδικός: ΜΑ-ΣΚ-0600_WURTH
  10,00 €

Αμεσα διαθέσιμο

Η μάσκα FFP2 KN95 είναι κατάλληλη για καθημερινή προστασία των PM2.5, μικρο σωματιδίων, σταγονίδιών, επιδημιών όπως τον κορονοϊό. Χρησιμοποιείται στην καθημερινή ζωή, έχει το υψηλότερο προστατευτικό αποτέλεσμα κατά του κορονοϊού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές απομόνωσης όπως και σε άλλες θέσεις υψηλού κινδύνου. Είναι η καταλληλότερη μάσκα για τη μέγιστη προστασία κατά του κορονοϊού. Το FFP2 αφορά τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, και όπως τις N95 Και τις KN95, έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά.


Μάσκες προστασιας FFP2 αναπτύσσονται για να προσφέρουν καλή προσαρμογή σε οποιοδήποτε πρόσωπο. Με το μαλακό και ισχυρό κλιπ μύτης είναι εύκολο να προσαρμοστούν για να εξασφαλιστεί στεγανή σφράγιση. Οι μάσκες συσκευάζονται σε υγιεινές πλαστικές σακούλες των 10 τεμαχιων. Εξασφαλίζει εύκολη αναπνοή και υψηλή προστασία.


Η τιμη αφορα σε μια μασκα.

ΜΑΣΚΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ FFP2. Οι μάσκες τύπου FFP2 είναι κατασκευασμένες για να μας προστατεύουν αποτελεσματικά φιλτράροντας σωματίδια σε βαθμό 95%. Είναι ιδιαίτερα ελαφριές, άνετες. Όλες οι μάσκες φιλτραρίσματος ελέγχονται και πιστοποιούνται σύμφωνα με το πρότυπο EN 149: 2001+A1:200

Χαρακτηριστικά:

  • Μάσκες μίας χρήσης αναπτύσσονται για να προσφέρουν καλή προσαρμογή σε οποιοδήποτε πρόσωπο.
  • Μαλακό και ισχυρό κλιπ μύτης είναι εύκολο να προσαρμοστούν οι αναπνευστήρες για να εξασφαλιστεί στεγανή σφράγιση έναντι της διαρροής προς τα μέσα.
  • Οι μασκές συσκευάζονται σε υγιεινές πλαστικές σακούλες των 10 τεμαχιων.
  • Το βέλτιστο σχήμα δίνει μια άνετη εφαρμογή, απεριόριστη όραση και κάνει την τοποθέτηση εύκολη.

Τυπος Μιάς χρήσης
Κατασκευαστής WURTH
Δείτε και αυτά
Σχετικά Προϊόντα
Συγκρινετε Προϊοντα

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

Call
Scroll to top