Ελληνικά

0,00 €
ΚΩΝΟΣ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΣ 60cm
Κωδικός: ΚΩ-ΣΗ-0005
30,00 €

Αμεσα διαθέσιμο

Αναδιπλούμενος, τηλεσκοπικός κώνος σήμανσης υφασμάτινος, ελαφρύς ύψους 650mm, διαμέτρου βάσης 310x310mm κατάλληλος για το αυτοκίνητο

Έγγραφα προϊόντος

Ο αναδιπλούμενος, τηλεσκοπικός, κώνος ασφαλείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν οδόφραγμα καθώς είναι κατασκευασμένος ώστε να είναι εύκολα ορατός, να μεταφέρεται εύκολα και να καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο. Στο εσωτερικό του διαθέτει μικρό προειδοποιητικό φωτάκι  που τον καθιστά ευδιάκριτο κατά την διάρκεια της νύχτας. Ενώ μπορεί να εξοπλιστεί με ειδικό προειδοποιητικό λαμπάκι στην κορυφή του.

Χρησιμοποιείται όπου απαιτείται ευκολία στη μεταφορά και συνήθως για προσωρινή τοποθέτηση σε διασταυρώσεις δρόμων, σε έργα συντήρησης αυτοκινητόδρομων, σε ξενοδοχεία σε επικίνδυνα σημεία, σε κατοικημένες περιοχές, σε κτιριακά συγκροτήματα, σε εργοτάξια, σε γκαράζ κλπ.Είναι αδιάβροχος, έχει αντοχή στη ζέστη και το κρύο, δεν ξεθωριάζει. Το χρώμα του  το καθιστά εμφανές κατά την διάρκεια της ημέρας και ορατό την νύχτα χάρη στην αντανακλαστικότητα του. Ιδανικός για το αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικά:

Ύψος :

600mm

Βάση :

310x310mm

Υλικό :

Υφασμά αδιάβροχο (μή ρυπογόνα βαφή)

Χρώμα:

Πορτοκαλί με γκρί

Βάρος :

1,05 kg

Υλικό Ενισχυμένο Ύφασμα
Ύψος 60cm
Σχετικά Προϊόντα
Συγκρινετε Προϊοντα

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.