Ελληνικά

0,00 €
ΛΙΝΑΤΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΚΑΛΩΣΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ 70gr/τ.μ. ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ
Κωδικός: ΛΙ-ΝΑ-0002
  0,81 €

Αμεσα διαθέσιμο

Η τιμή αφορά σε τετραγωνικό μέτρο.Βάρος 70gr.



Λινάτσα σκαλωσιάς οικοδομής. Το δίχτυ χρησιμοποιείται κυρίως για να ντύνει εξωτερικά τις σκαλωσιές των κτιρίων προκειμένου για την ασφάλεια των εργατών, των διερχομένων και των γειτονικών κατασκευών.

Δίχτυ προστασίας για οικοδομικές εργασίες (λινάτσα οικοδομής) από πλεγμένο πλαστικό HDPE  monofilament, χαρακτηριστικό που του προσδίδει τεράστιες αντοχές στην όποια του χρήση. Χάρη στην ειδική επεξεργασία του πολυαιθυλαινίου διαθέτει πολύ καλές μηχανικές αντοχές και εξασφαλίζει την μακροχρόνια χρήση του. Ενώ λόγω της προσθήκης σταθεροποιητών για την ηλιακή ακτινοβολία παρέχουν πολύ καλή μακροχρόνια αντοχή στον ήλιο.

Χρήση:
Είναι δίχτυ για την προστασία από κινδύνους που έχουν να κάνουν με την κατασκευή κτιρίων. Έχει ειδική πλέξη που κάνει τον αέρα να περνάει εύκολα χωρίς να σκίζεται, είναι πολύ ανθεκτικό λόγω πλέξης και νήματος από ενισχυμένο HDPE.
Το δίχτυ χρησιμοποιείται κυρίως για να ντύνει εξωτερικά τις σκαλωσιές των κτιρίων και έτσι προστατεύει τους εργάτες να μην πέσουν στο κενό αλλά και να μην πέσουν αντικείμενα (σκόνες , διάφορα υλικά κτλ.) έξω από το κτίριο και προκαλέσουν ζημίες.

Διατίθενται: σε διαφορέτικούς τύπους ανάλογα με την πυκνότητα της πλέξης τους, και συνεπώς του βάρους τους και του ποσοστού τις προστασίας που θέλουμε να έχουμε από τον άνεμο και την ηλιακή ακτινοβολία.

Εφαρμογή διχτυ- πλεγμα Προστασία & Σκίαση
Eίδος Πανία & Δίχτυα
Δείτε και αυτά
Σχετικά Προϊόντα
Συγκρινετε Προϊοντα

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

Call
Scroll to top