Αγοραζετε απο
Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ 

Enhell Πολυεργαλείο μπορντουροψάλιδο κονταριοπρίονο χλοοκοπτικό βενζίνης GC-MM 52 | A S. Με την ευκολία χειρισμού και την ευελιξία στη χρήση χάρη στη λειτουργία μπαταρίας, αυτό το βενζινοκίνητο εργαλείο είναι μια ελκυστική εναλλακτική λύση σε σχέση με την αγορά κάθε εργαλείου ξεχωριστά.

Enhell Κονταροπρίονο ηλεκτρικό 750w GC-EC 750 T 4501210. Το ηλεκτρικό τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο GC-EC 750 T είναι μια ισχυρή συσκευή με την οποία τα υψηλότερα κλαδιά μπορούν να κλαδεύονται γρήγορα και εύκολα από το έδαφος.
Makita Σώμα Αλυσοπρίονο Μπαταρίας DUC254Z 18V/250mm. Καινοτόμο αλυσοπρίονο 18V, ιδανικό για το κλάδεμα των δέντρων. Δυνατό όσο ένα αντίστοιχο βενζινοκίνητο κλαδευτικό αλυσοπρίονο αλλά με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα μηχανήματα μπαταρίας.
Έκδοση Ζ: μόνο το σώμα του εργαλείου (χωρίς μπαταρίες και φορτιστή)