Ελληνικά

0,00 €
ΧΡΩΜΑ ΣΚΑΦΩΝ EUMARIA VITEX ULTRA (ΥΦΑΛΟΧΡΩΜΑ)
Κωδικός: ΥΦ-ΧΡ
 

Αμεσα διαθέσιμο

Υφαλόχρωμα Eumaria Ultra της VITEX. Υψηλής αντοχής αυτολειαινόμενο, αυτοκαθαριζόμενο υφαλόχρωμα χωρίς κασσίτερο. Προστατεύει έως 5 χρόνια από βακτηρίδια, άλγη, φύκια, οστρακοειδή και γενικά οργανισμούς που προσκολλούνται στα ύφαλα των σκαφών Ιδανικό για σκάφη με ύφαλα από πολυεστέρα, ξύλο, χάλυβα κ.τ.λ. (εκτός αλουμινίου). Ιδανικό για μεγάλους χρόνους ελλιμενισμού.

* Υποχρεωτικά πεδία

Υφαλόχρωμα Eumaria Ultra της VITEX 
Υψηλής αντοχής αυτολειαινόμενο, αυτοκαθαριζόμενο υφαλόχρωμα χωρίς κασσίτερο. Περιέχει Οξείδιο του Χαλκού (Ι) και ειδικά βιοκτόνα ελεγχόμενης αποδέσμευσης. Ανάλογα την εφαρμογή προστατεύει έως 5 χρόνια από βακτηρίδια, άλγη, φύκια, οστρακοειδή και γενικά οργανισμούς που προσκολλούνται στα ύφαλα των σκαφών Ιδανικό για σκάφη με ύφαλα από πολυεστέρα, ξύλο, χάλυβα κ.τ.λ. (εκτός αλουμινίου). Ιδανικό για μεγάλους χρόνους ελλιμενισμού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Ταχύτητες: έως 32 κόμβους
  • Αραιωση: Ετοιμο προς χρήση εφόσον είναι απαραίτητο αραιώνουμε έως 5% με Eumaria Thinner 200
  • Τρόπος εφαρμογής: Με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless
  • Απόδοση: 8-10 m2/Lt
  • Αποχρώσεις: Μάυρο (8255), Κόκκινο (8230), Μπλέ (8250)
  • Διατίθεται σε δοχείο 750mL - 2,5L

Η EUMARIA δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσει τις σύνθετες ανάγκες συντήρησης σκαφών μέσα από μια τελείως νέα, σύγχρονη γκάμα υφαλοχρωμάτων και άλλων προϊόντων. Η χώρα μας διαθέτει μια μοναδικά πλούσια θαλασσινή παράδοση από την οποία εμπνεύστηκαν η ομάδα διαχείρισης της Eumaria και η αρμόδια ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) προϊόντων, ώστε να δημιουργήσουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Ιδιότητα Ανθεκτικό στην υγρασία , Αυτοκαθαριζόμενo /Ευκολα καθαριζόμενο
Επιφάνεια Σκάφη
Τύπος Υφαλόχρωμα
Κατασκευαστής VITEX
Συσκευασία ΔΟΧΕΙΟ 0.75Lt
Δείτε και αυτά
Σχετικά Προϊόντα
Συγκρινετε Προϊοντα

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

Call
Scroll to top