Ελληνικά

0,00 €
UNIOR ΑΛΦΑΔΙ ΙΣΙΟ 30cm ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ Art.1250 610716
Κωδικός: ΑΛ-ΦΑ-0029
  18,80 €

Αμεσα διαθέσιμο

UNIOR ΑΛΦΑΔΙ ΙΣΙΟ 30MM 610716 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

UNIOR ΑΛΦΑΔΙ ΙΣΙΟ 30MM 610716 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Τα εργαλεία ακριβείας της UNIOR εξασφαλίζουν:

  • Μέτρηση ακριβείας Οι μετροταινίες, τα δυναμόκλειδα με προστασία υπερφόρτωσης, τα παχύμετρα (και ψηφιακά), τα αλφάδια, οι γωνίες κτίστη, οι αλφαδόπηχες και τα φίλερς είναι εξαιρετικά αντιπροσωπευτικά δείγματα οργάνων ακριβούς μέτρησης, χωρίς τα οποία, είναι αδύνατο να γίνει σωστός σχεδιασμός και εκτέλεση των εργασιών
  • Ασφάλεια στη χρήση Τα εργαλεία μέτρησης είναι συγχρόνως ακριβή και εύκολα στη χρήση, σε γενικής χρήσης μετρήσεις, καθώς και σε εξειδικευμένες μετρήσεις σε οικοδομή, εργασίες κλειδαρά, σε μετρήσεις σπειρωμάτων, κ.α.
  • Πολλαπλές εκδόσεις Τα εργαλεία ακριβείας της UNIOR διατίθενται σε κλασσικές εκδόσεις και σε ψηφιακές εκδόσεις τελευταίας τεχνολογίας. Όλα τα εργαλεία έχουν σχεδιαστεί και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα τρέχοντα διεθνή πρότυπα.

Η εταιρεία UNIOR κατατάσσεται μεταξύ των σημαντικότερων εκπροσώπων της βιομηχανίας μεταποίησης μετάλλων στον κόσμο. Η εταιρεία αναπτύσσει την επιτυχία της με εξαιρετικές συνέργειες και τρία τμήματα παραγωγής (εργαλεία χειρός, ανταλλακτικά σφυρηλάτησης και Sinter και ειδικά μηχανήματα) που παρέχουν στην εταιρεία ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο δραστηριοτήτων.

Κατασκευαστής UNIOR
Συγκρινετε Προϊοντα

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

Call
Scroll to top